Kedves Időjárás!
Meg sem próbálom már azt a technikát, hogy elmondom, mi zavar a kapcsolatunkban. Tudom, hogy jelenleg forró öleléseket, melyektől nyáron gyakran elalélni támad kedvem az alacsony vérnyomásom miatt, most nem várhatok el tőled. Nem is ez a probléma. Tudjuk, hogy a szélsőségeid hatalma felettem sokkal erőteljesebb, mint bármely másik személy felett, akik méltatnak érzelmi kapcsolatba bonyolódni veled, ezért is merek ezzel a kéréssel hozzád fordulni.
Hideg vagy, de könyörületes. Könyörtelen, szúrós, mosolyráfagyasztós hangulatot vártam volna tőled ezekben a hetekben. Ugyan az utóbbi két napban ezt megkaptam, de vagyok oly szemérmetlen, hogy sóvárogjak érte a későbbiekben is.
Ha esetleg nem szeretnél, mert tudjuk, hogy az élet nem úgy működik, hogy Hellebora szimplán eldönt valamit és gusztustalan felhőtlen boldogság kerekedik vala, gondolj arra, hogy vizsgaidőszakban mennyit kéne szenvednem az érzelmeim és vágyaim miatt, miket a hőn (haha) állított hideggel kavarnál bennem.
Ez a kapcsolat már nem szimplán érzelmi alapokon nyugszik. Hideg (haha) és számító lépésekre van veled és kedves harmadik személyünkkel (a karmával) kapcsolatban szükségem.
Gondold át, a mínusz 10 bosszúságot okozna a MÁVnak, az embereknek. Ezzel szemben viszont jót tenne a bioszférának és neked is, hisz végérvényben nyújtaná az ingadozásaid egy póluson eltöltött idejének hosszát.
Puszil és várja reakciód,
Hellebora

Advertisements