Nem valami #suchUS #veryburzsuj lista. Masszív #hungarianreality.

(még jó, hogy nincs olvasószerkesztőm. meg hogy magamnak írok.)

Hamár vízpart,

*akkor minimum a közhelyeket elbíró Rakpartos zenélés, borozgatás.
* egyszer azért nem ártana fürödni a Tiszában, úgy rendesen, nem csak térdig összeiszaposodni, mint tegnap. Hanem fertőzésektől nem félve.
*hazaérni úgy, hogy nemérdekel. És felvenni a pizsimet, bebújni az ágyba, müzlit kajálni, kávéval, és cicás és manátis videókat nézni, mert fáj az élet.
*kihagyni egy teljes napot, azért, hogy elmenjünk valahova. Végigsétálni valamelyik szutyok élővíz partján, és nagyon mélyen érezve arról beszélgetve, lelkizve egy nagyon kedves kispajtással, hogy mit jelent egy besörözött kaland. Mondjuk.
kávét venni és kiülni a napocskára és arról fantáziálni, hogy mennyire utáljuk amúgy ezt a takony időt, de süt a nap és van hinta, és takarodjanak a gyerekek onnan, mert én is szeretnék hintázni.
*vagy mászókázni. Úgy, hogy nem löttyen ki a kávé.
*Egy vizsga után fancy ruhában, kiülni valahova inni. Mint a régiek. Mert a régiek rengeteget ittak. ÉS csoportosan, öltönyben mentek sörözni. Még a SZOTE-n.
*legyen a lényeg a spontaneitás.
*Egy-egy este átmenni valakihez, és társasjátékozni. Ki nevet a végén, kártya, ha jobb a hangulat és kötetlenek vagyunk, akkor egy kis alkohol.
*Kifeküdni a TIK parkjában a fűbe, és nézni felfelé, bámulni az üveget, hogy a másik oldalra kellene képzelnünk magunkat… De… Inni még egy kortyot a kávédból, és kijelenteni, hogy ha-ha-ha, nem.
*Megünnepelni egy (vagy kettő) születésnapot, normálisan. Sokan, összeülve, idétlenül.
*Dőlt betűs egysör.
*van ám egy vadasparkunk…
*van egy csomó hely, ahol csinálhatunk kvízt. Az egész város egy falu, amit fel lehet forgatni. Szóval…
*Hajrámi. Én szívem szerint mindenhol csak feküdnék, beszélgetnék, életeket váltanék meg, írnék és fényképeznék. És szeretem a játszótereket, meg a parkokat.
*És kell olyan este is, amikor random beszélgetünk egy egész hajnalt át valaki olyannal, akiről egyáltalán nem gondoltuk volna, hogy ennyire érdekes. Akár józanul, akár részegen.

Hajrá mi.
Spontaneitás, sör. És arra van időnk, amire szeretnénk, hogy legyen.

Advertisements